Als de blunder bij de presentatie van de Tesla Cybertruck geen marketingzet was, dan is dat het nu wel geworden. In de webshop van Tesla kun je nu een ‘kogelwerend’ t-shirt kopen. Net zo kogelwerend als de ruiten van de Cybertruck, in ieder geval. Het Cybertruck-shirt laat aan de voorkant de barst in de ruit van het ‘kogelwerende’ glas zien. Aan de achterkant staat een silhouet van de Cybertruck. Een Musk-have voor de Tesla-fan.

‘Ontworpen voor exceptioneel comfort en geïnspireerd door het onthullingsevenement van de Cybertruck.’ Het shirt kost 35 dollar in Amerika en hij staat vooralsnog niet in de Nederlandse webshop. Ook kun je een trui en een pet kopen van de Cybertruck. Het is niet zeker dat de kleding naar Nederland komt; net als de truck trouwens. De auto zou volgens experts hier nooit een typegoedkeuring kunnen krijgen.

Over de Tesla Cybertruck

De actieradius van de volledig elektrische pick-up is meer dan 800 kilometer. De 0-96-tijd is een magere 2,9 seconden (voor de duurste tri-motor) en het trekgewicht is meer dan 6.300 kilo. Je kunt 2,8 vierkante meter aan spullen kwijt achterin de laadruimte, die dicht kan. De laadbak is 1,9 meter lang én er kunnen zes volwassenen in de Tesla Cybertruck. De carrosserie is gemaakt uit het beste roestvrije staal dat ze konden vinden (30X-staal, blijkbaar).

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)