Tesla heeft wat opstartproblemen met de Tesla 3. Vorig jaar moest Tesla al 20.000 exemplaren werpen, maar het productieaantal bleef steken op 2.000. En terwijl een aantal mensen nog overtuiging nodig hebben dat de Model 3 überhaupt bestaat, zijn de eerste exemplaren al getuned.

T Sportline (noemt zichzelf ook ‘s werelds eerste Tesla-tuner) gaf de Model 3 een subtiele make-over. Of eigenlijk: een kwartet Tesla’s. De 3 met de bijnaam ‘Vader’ kreegt een matzwarte wrap en een ander exemplaar moest het ontzien met een roze wrap. De andere twee exemplaren kregen slechts een setje velgen.

Achterop plakt T Sportline een subtiel spoilertje en ook de standaard velgen moesten wijken voor nieuwe exemplaren. Voor het interieur levert de tuner ook accessoires zoals rood leren stoelhoezen. En dat ziet er best heel erg netjes uit.

Grote tuning-markt voor Tesla Model 3

Om de productie van de Model 3 makkelijker en efficiënter te maken, geeft Tesla je maar zes keuzes in kleur en slechts twee keuzes in velgen. In totaal zijn er dus maar twaalf combinaties mogelijk. Dus als je jezelf wilt onderscheiden van de 500.000 andere Drietjes, moet je naar een tuner.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)