Voordat BMW zich bezighield met het maken van bijzonder lelijke en bijzonder mooie conceptauto’s, hadden ze tijd voor leuke dingen. Bijvoorbeeld het maken van een serie korte films, genaamd The Hire.

De meest bekende is waarschijnlijk wel Star, geregisseerd door Guy Ritchie. In de korte actiefilm moet Clive Owen in zijn BMW M5 Madonna naar een optreden brengen. Maar niet zonder haar eerst goed door elkaar te schudden. Leuker is Ambush, waarin een dikke BMW 7-serie de vierwielige hoofdrol speelt, van de hand van John Frankenheimer – regisseur van Ronin.

Nu heeft BMW weer een gaatje kunnen vinden in de agenda. In plaats van een aanslag op ons netvlies te plegen, werkt het merk aan een nieuwe korte film. Clive Owen vervult wederom de rol van The Driver. Hij wordt vergezeld door Jon Bernthal, Dakota Fanning en Vera Farminga. Welke BMW de hoofdrol speelt, wordt niet duidelijk in de trailer. Het zou de 7-serie kunnen zijn, of wellicht de nieuwe 5-serie, die volgende week wordt onthuld.

Op 23 oktober wordt de nieuwe BMW-film met de naam The Escape de wereld in gestuurd. Vermaak je tot die tijd maar met de oude films, zie hieronder!

Bekijk de trailer van The Escape

Bekijk Ambush uit de The Hire-serie van BMW Films

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear