We konden het weer niet laten. We hebben wederom alle TopGear Magazines – van 2005 tot nu – doorgespit om de coolste verhalen over een bepaald merk te verzamelen. Na Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin en Audi was het deze keer de beurt aan BMW. En dan bedoelen we niet de 216i Active Tourer van je oudtante. Nee, het ging ons hier om BMW’s met een extra lettertje: de veelgeprezen M.

Het resultaat? 250 rijkgevulde pagina’s aan magie uit München. Van de eerste voorzichtige M-pogingen in de jaren zeventig tot de allernieuwste M5: als we er ooit over schreven, staat het in deze TopGear BMW M Special.

Waar je zoal over kunt lezen?

Nou, wat dacht je hiervan: de M1, 1M, M2, M3, M4, M5, M6 en M760Li. Plus alles wat daartussenin zit, zoals de M240i, de M550d en zelfs de M635CSi uit de eighties. Plus de spannende roadsters uit de vorige twee decennia: de Z3 M en Z4 M. En wat dacht je van al het SUV-geweld van de laatste tijd, met auto’s als de X4 M40i, X5 M en X6 M50d?

Natuurlijk zullen we de laatsten zijn om te ontkennen dat BMW ook genoeg sportief spul heeft gemaakt waar toevallig even géén M op prijkte. Daarom hebben we ook die meegenomen: klassiekers als de 2002 Turbo, de 850CSi en de Z8 ontbreken niet. En er is zelfs aandacht voor meerdere conceptcars die deze auto’s voorgingen of juist opvolgden.

Halen dus, die TopGear BMW M Special!

Ben of ken je iemand die BMW M ademt, dan mag je onze nieuwste special niet missen. Vanaf vandaag ligt ie overal in de winkel voor de vriendelijke vriendenprijs van 9,95 euro. Veel leesplezier!

Je kunt de BMW M Special ook hier bestellen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)