TopGear Magazine 161 (november 2018) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

TopGear Speed Week 2018

Het is weer zover! Op een oud F1-circuit strijden 14 auto’s om de prestigieuze titel  beste performance car van 2018. Onze dwarsgaande presentator Chris Harris bekijkt het aanwezige staal en koolstofvezel nader.

De landenteams

De deelnemers van de Speed Week komen uit alle hoeken van Europa. We rijden de Italiaanse, Britse, Franse en Duitse supercars en kijken wat elk land te bieden heeft.

Supercars, sportauto’s, lichtgewichten en monsters

Elke auto heeft natuurlijk zo zijn eigen functie. Om de deelnemers even goed aan de tand te voelen delen we ze in in vier categorieën: Supercars, sportauto’s, lichtgewichten en SUV’s.

De finale

De vijf beste auto’s uit deze editie van TopGear Speed Week vechten het uit op een bosweggetje. Ze zijn briljant, maar er kan er maar één winnen.

Mazda MX-5 op de Transfagarasan

TopGear-tv riep deze weg ooit uit tot de beste ter wereld. De wereld riep de MX-5 uit tot de beste roadster. Wij zien een winnende combinatie.

De auto’s van DJ La Fuente

We doen een potje bandenschoppen met autogek en TopGear-abonnee van het eerste uur Job Smeltzer, beter bekend als DJ La Fuente. Glaasje benzine erbij?

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van een rijtest met de Jaguar XE SV Project 8? Een geschiedenis van snelheidsrecords? Chris Harris over het einde van de diesel? Rijtesten met de BMW M3 CS, Audi Q3 35 TFSI, Suzuki Jimny, Cupra Ateca, Lexus LS 500 en de Mercedes-AMG GT 63 S 4-door Coupé?

Je ziet het: dit is een TG-editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette zomerkorting!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)