We hebben wederom alle TopGear Magazines doorgespit om de coolste verhalen over een bepaald merk te verzamelen. In het illustere rijtje van onze vorige Specials – Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin, Audi, BMW, Mercedes-AMG en Alfa Romeo – misten we nog één prestigieus merk: McLaren.

Het resultaat? Ruim 250 rijkgevulde pagina’s met alles wat we in de afgelopen jaren van McLaren hebben gezien. Van het prille begin met de MP4-12C tot de Speedtail: als we er ooit over schreven, staat het in deze TopGear McLaren Special. En uiteraard pluizen we ook de hele structuur en de rijke geschiedenis uit.

Waar je zoal over kunt lezen?

Nou, wat dacht je hiervan: de race-geschiedenis van McLaren, het verhaal van Bruce McLaren, de MP4-12C, de 570S, de 650S, de 675LT, de 750S, de M6GT, de F1, de P1, de Senna en de Speedtail.

Bestellen dus, die McLaren Special!

Ben of ken je iemand die een passie heeft voor dit Britse merk, dan mag je onze nieuwste TopGear Special niet missen. Hij ligt nu in de winkel voor de vriendelijke vriendenprijs van 9,99 euro. Veel leesplezier!

Regel je jouw exemplaar van de TopGear McLaren Special liever vanuit je luie stoel? Dan kun je ‘m hier bestellen, dan krijg je hem zo snel mogelijk door je brievenbus geduwd.

Advertentie

Reacties

  • Loek heeft op 15 mei 2019 geschreven:

    Mooi overzicht, goede verhalen. Echter zeer magere aandacht voor de F1 en F1 GTR (Harrods West enz.) en vooral al helemaal niet voor de F1 LM, zelfs geen foto. Een gemiste kans, nee een echte blunder.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie