Hoe breng je de driftkwaliteiten van een auto onder de aandacht, zonder gevaarlijk rijgedrag te promoten en een rechtszaak aan je broek te krijgen? Laat dat maar aan de Amerikaanse tak van Toyota over. In de nieuwste promovideo The Pitch laten ze het betere stuntwerk zien met een Supra, zonder daarbij aan te zetten tot onverantwoordelijk rijgedrag. Als onderdeel van de opnames laten ze zelfs een Supra 30 meter springen en landen in een stapel kartonnen dozen.

Op de schans ligt een hoop poeder, dat is de ‘rook’ die je ziet. Het spul heeft verder geen doel, behalve dat het er cool uitziet. De Supra springt 30 meter ver en landt daarna in kartonnen dozen. Die dozen zie je niet in het geproduceerde filmpje; ze zijn puur en alleen om de val te breken. De Supra krijgt een extra stevige kooi en extra gewicht achterin om ervoor te zorgen dat hij recht springt. Voor de rest is de auto vrijwel standaard.

Landt de Toyota Supra veilig na zijn sprong van 30 meter? Niet helemaal. De banden zijn geploft, de achterophanging is stuk, het glaasje ligt uit de buitenspiegel en de bestuurder klaagt over wat last van zijn rug. We raden het af om alle doosjes van AliExpress, Bol en Amazon te verzamelen om dit na te doen. Hieronder zie je eerst de sprong van de Supra in kartonnen dozen, en daarna kun je het eindproduct zien.

Toyota Supra springt 30 meter in stapel dozen

Het eindresultaat: The pitch

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie