Valeo XtraVue Trailer is een onzichtbare caravan

De gemiddelde sleurhuttentrekker zal het probleem herkennen: geen zicht door dat hok in je spiegel. Daar maakt de Valeo XtraVue Trailer op magische wijze een eind aan

Valeo XtraVue Trailer
Valeo XtraVue Trailer
Valeo XtraVue Trailer
Valeo XtraVue Trailer
Valeo XtraVue Trailer
Valeo XtraVue Trailer

Of je het nou leuk vindt of niet: Nederlanders zijn dol op sleurhuttrekken. Vakantie? Een paar kubieke meter bordkarton aanhaken en mee laten deinen. Hartstikke leuk hoor: altijd je eigen huisje mee, nooit afhankelijk van de beschikbaarheid van hotelkamers, vrij om te gaan en staan waar je wilt. We geloven dat we het nog snappen ook. Denken we.

Nadelen zijn er ook. Zicht, bijvoorbeeld. Dan kun je nog zulke grote spiegels op nog zulke grote vlaggenmasten aan je auto hangen: het blijft altijd een beetje gokken wat zich achter je caravan afspeelt.

(T)oplossing: Valeo XtraVue Trailer

Maar ook dat is nu voorbij. Een betrekkelijk geniale uitvinding van mega-toeleverancier Valeo maakt het mogelijk bijna letterlijk door je caravan of trailer heen te kijken. Zoals altijd is het principe simpel. Camera’s achter je aanhangsel en je auto filmen wat daar gebeurt, en dat wordt vervolgens tot één beeld gemonteerd, dat je kunt zien op een display op je dashboard. Zi is het net alsof er zich helemaal niets achter je bevindt.

De Valeo XtraVue Trailer beleeft zijn magische première (uiteraard) op de CES in Las Vegas.

 

Reacties
  1. H.Wendrich zegt op 24 januari 2019 om 13:52:

    Graag meer informatie én natuurlijk de prijs van de Valeo XtraVue Trailer is een onzichtbare caravan

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken