Geestig. De politie in Tiel kreeg zaterdag een melding van ‘verdachte personen’ in een parkeergarage. Toen wijkagent Frits Burgers (niet ín burger) aankwam bleken het fans van Daft Punk te zijn met ‘een snelle auto’. Ze waren bezig met een photoshoot door Rotor.

‘Het was een club van een man of zes. En ze hadden een mooi autootje, met flink wat pk’s, een speciale uitvoering. Het licht in die nieuwe parkeergarage was ook mooi. Dat gaf mooie foto’s moet ik zeggen’, vertelde Frits Burgers (serieus, die man had een friettent moeten beginnen) aan de Gelderlander.

Daft Punk rijdt een Mazda RX-8, blijkaar

Dat Frits niet weet dat dit een Mazda RX-8 (die echt geen drol meer kosten) is, is hem vergeven. We willen zijn hoofd wel zien als de achterdeuren opengaan. De agent zag er de humor wel van in en parkeerde zijn Volkswagen Touran naast de wankelbolide.

Het is te hopen dat de Daft Punkers even gewacht hebben tot de agent weg was. De opritten van parkeergarages zijn een regelrechte hel voor verlaagde auto’s en schrapen laat meestal wel wat plekjes achter. Wist je trouwens dat The Weeknd een Mazda RX-7 heeft?

En de video

Reacties

  • k heeft op 11 oktober 2017 geschreven:

    beetje bezopen dit, vorig jaar stonden er mensen mij en mijn gezin te bedreigen waarscheinlijk verkeerde adres maargoed bel je dan de politie terwijl de dader er nog is duurt het 1 uur en 45 minuten voordat er een politie auto ter plekke is, is de dader er nog? jahoor slimme ik heb hem een bakkie koffie gegeven en gezellig met hem gebabbeld nou goed? kennelijk ben je dus een stuk crimineler bezig als je met je auto in een parkeergarage staat en daar filmpjes van schiet nederland moedeloos word ik er van

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear