In Dubai kun je al in de gevangenis belanden als je je schulden niet op tijd betaalt – dat heeft te maken met de Sharia-wetgeving. Je ziet dan ook regelmatig foto’s van verlaten auto’s in Dubai, achtergelaten door mensen die het emiraat ontvluchten uit vrees voor een gevangenisstraf.

Wat je niet vaak ziet, is waar die auto’s dan belanden. Of nog interessanter: wat de verlaten supercars moeten kosten. De vlogger Rohan Robert kwam een verlaten Lamborghini Gallardo tegen bij iets dat lijkt op een demontagebedrijf. Hoe de Gallardo daar belandde, is niet bekend. Het kan ook zijn dat een rijkaard zijn speeltje gewoon zat was.

De Lamborghini Gallardo uit 2009, die er op een flinke lading stof en een getekende fallus op de voorruit na nog prima uitziet, moet 5.000 dollar opleveren. Dat is omgerekend 4.300 euro. Dat klinkt zelfs voor Dubaise begrippen ongelooflijk goedkoop. Zelfs in onderdelen zou ie dat al waard kunnen zijn.

De vraag is of de juiste papierwinkel aanwezig is bij de verlaten Lamborghini Gallardo. En of de motor wel start. Waterschade lijkt ons niet heel waarschijnlijk in die contreien. Anders is deze Italiaanse supercar best een retourtje naar de zandbak met een oplegger waard, vind je niet?

Verlaten Lamborghini kost maar 4.000 euro in Dubai

Reacties

  • Burim heeft op 27 december 2018 geschreven:

    Nou dat je inde gevangenis beland omda je schulden hebt is niet alleen in dubai en met sharia wetgeving dat is ook hier wet mulders

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)