Dit is de nieuwe Volkswagen Crafter. Fijn, want als je dan toch écht in een grote logge bus moet rijden, dan kun je maar beter eentje kopen die er ook nog een beetje leuk uitziet. Bij Volkswagen kun je binnenkort aardig slagen met deze Crafter. Als we uitgaan van de schetsen tenminste.

Meer dan een paar schetsen hebben we ook eigenlijk niet. In getekende vorm ziet de Volkswagen Crafter er prima uit. Zeker de blauwe schets met zijn dikke hoepels kan ons wel bekoren. Die halen het productiestadium natuurlijk nooit, maar een verhuizer kan blijven dromen.

Bij gebrek aan interessante materie noemen we maar wat saaie feiten: de Cw-waarde is 0,33 en de nieuwe Crafter heeft een optimale indeling van de laadruimte. Er past dus gewoon een heleboel zooi in.

Wanneer komt de nieuwe Volkswagen Crafter?

Sta je nu – volledig begrijpelijk – te springen om de nieuwe Crafter te zien? Nog even wachten, hij komt pas in de herfst. Wil je toch liever een gepeperd busje, ga dan even bij ABT langs. Kun je nog langer irritant en snel op de linkerbaan blijven plakken.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)