Alle andere Black Friday-aanbiedingen kunnen inpakken. Het ultieme koopje is gevonden: de Volkswagen e-Golf McDrive Edition. En nee, we hebben het nog even gecontroleerd, het is géén 1 april. De auto bestaat echt – en hij kan van jou zijn.

De Volkswagen e-Golf McDrive Edition is de beste auto om door de McDrive te sturen. Het Ambience Control System biedt de beste sfeerverlichting en muziek voor het romantische uitstapje. Want wie wil er nou niet met je op date als jij deze auto hebt? Je zult de aantrekkelijke mensen van je af moeten slaan.

Eet je vette zooi in de Volkswagen e-Golf McDrive Edition?

Een verwarm-element in het dashboardkastje houdt je burgers warm en de bekerhouder houdt de drankjes koud. Uit de deuren komen tafeltjes met uitsparingen om de frietjes en de frietsaus in te zetten. Een schrapertje om het broodje van het kartonnen doosje te pulken, hebben we nog niet kunnen ontdekken. Of een luchtverfrisser voor de kenmerkende after-Maccie-lucht.

De Volkswagen e-Golf McDrive Edition kan, we zeiden het al, van jou zijn. Op het Ronald McDonald Kinderfonds Gala gaat ie onder de hamer. De opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Maar de echte winnaar ben jij – en iedereen die je meeneemt door de McDrive.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie