Het is maar goed dat nieuwe crossovers zo goed geïsoleerd zijn. Niet vanwege het comfort: het geblaat van alle crossover-kuddedieren zou anders oorverdovend zijn. Ben jij meer een zwart schaap en verlang je naar een crossover vanwege de juiste redenen?

Dan hebben we een hoge vierwielaandrijver waarmee niemand je voor mak zal uitmaken. Er staat een heerlijke Volkswagen Golf Country te koop. De gruwelijke Golf kost je ongeveer net zoveel als een Renault Captur en lust tenminste wel een hap modder vanwege zijn Syncro-vierwielaandrijving.

Wat kost zo’n Volkswagen Golf Country?

We hoopten dat je tevreden zou zijn met het antwoord: minder dan een Captur. De dealer vraagt namelijk 18.500 euro voor de hoge Golf. En dat terwijl de gemiddelde prijs voor een Golf van twee decennia oud op twee knikkers ligt. Maar: de afschrijving valt ongetwijfeld mee. Sterker nog: zorg goed voor de Volkswagen Golf Country en hij zou zomaar meer waard kunnen worden.

De 1.8 in de Volkswagen Golf Country produceerde ooit 90 pk en de teller staat na al die jaren op 111.3464 kilometer. Als kers op de taart is de coole SUV uitgevoerd in die typische jaren ’90-kleur waarvan niemand nu echt weet of het groen of blauw is. Geef toe: je wilt ‘m.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie