'Grote kans dat Volkswagen-rijders vreemdgaan'

Mensen in Duitse merken zijn niet te vertrouwen, aldus onderzoek

Foto('s): Volkswagen USAVolkswagen Golf GTI Rabbit Edition VS
Foto('s): Volkswagen USAVolkswagen Golf GTI Rabbit Edition VS interieur tartan ruitjes clark
Foto('s): VolkswagenVolkswagen Golf 8 R
Foto('s): Volkswagen Volkswagen Up
Foto('s): VolkswagenVolkswagen Touareg 3.0 V6 TSI Benzinemotor
Volkswagen Golf GTI Rabbit Edition VS
Volkswagen Golf GTI Rabbit Edition VS interieur tartan ruitjes clark
Volkswagen Golf 8 R
Volkswagen Up
Volkswagen Touareg 3.0 V6 TSI Benzinemotor

De eerste regel van vreemdgaan is ‘niet betrapt worden’. In een Audi rijden, wat voorheen het geliefdste merk van schuinsmarcheerders was, is dus niet heel slim. Deze ontrouwe rakkers zijn blijkbaar wel merktrouw, want ze kiezen tegenwoordig een auto binnen hetzelfde concern. Het blijkt dat van alle merken de grootste kans bestaat dat Volkswagen-rijders vreemdgaan.

Uit een Brits onderzoek van een datingsite voor getrouwde mensen blijkt dat maar liefst 22 procent van de mannen die vreemdgaan een Volkswagen rijden. Bij de slinkse vrouwen rijdt 18 procent Volkswagen. Voor beide geslachten staat VW bovenaan. Sowieso zijn Duitse merken geliefd onder mensen die graag buiten de deur eten.

Op de tweede en derde plaats in het onderzoek staan Mercedes en Audi bij de mannen, en bij de vrouwen Audi en BMW. Grappig is dat 61 procent van de mannen dacht dat een luxe-auto indruk zou maken op een vrouwelijke date. Slechts 25 procent van de vrouwen beaamde dit.

De top vijf geliefdste auto’s voor vreemdgaande mannen zijn: Volkswagen Scirocco, Mercedes C-klasse, Audi A4, BMW 3-serie en Jaguar XKR. Voor de vrouwen waren de favoriete auto’s de Audi Q3, BMW 1-serie, Ford Ka, Mini Cooper en Volkswagen Golf GTE. Mijd dus mensen met deze auto’s.

Overigens zijn mannelijke Skoda-rijders de trouwste labradors. Volg dus gerust de Skoda-rijder het huwelijksbootje in. Bij vrouwen staat Hyundai op nummer één voor de meest betrouwbare bestuurster.

 

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken