Iemand ghosten als je geen zin meer hebt om te daten, dat werkt alleen als je niet al meer dan 20 jaar getrouwd bent. Dit was iemand vergeten te vertellen tegen deze man die zijn vrouw langs de weg vergat nadat ze even was uitgestapt om te plassen. Pas 160 kilometer verder kwam de man erachter dat zijn betere helft niet meer in de auto zat. Het gebeurde in Thailand.

Het stel stopte langs de weg zodat de vrouw eventjes kon plassen. Voor wat privacy zocht de echtgenote de bosjes op, maar toen ze opgelucht terugkwam, waren haar man en de auto verdwenen. Haar telefoon lag nog in de auto, dus ze besloot naar het dichtstbijzijnde politiebureau te lopen, maar liefst 20 kilometer verderop. Pas twee uur later kreeg ze contact met haar man.

Pas 160 kilometer kwam hij erachter dat hij z’n vrouw vergeten was

Tegen de tijd dat de vrouw haar man had bereikt, was hij al zo’n 160 kilometer verderop. Hij keerde terug om zijn vrouw op te halen. De man verklaarde dat hij dacht dat zijn vrouw alweer achterin was ingestapt en dat ze achterin lag te slapen. Misschien was hij gewoon aan het genieten van de rust. Overigens reed hij niet in een Porsche zoals de foto hierboven, maar in een pick-up van Isuzu.

Het stel ontkende dat ze ruzie hadden gemaakt, zo meldt Thailand Posts English. Overigens is dit niet het enige verhaal in z’n genre. Eerder gebeurde iets soortgelijks al in Argentinië en ook eens in Frankrijk. Ach, we vergeten allemaal weleens iets.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)