Tuners van de wereld, leg uw steeksleutels neer. Het Duitse Null-Bar is de winnaar en mag de aankomende zes jaar de wisselbeker op de schouw zetten met daarop het plakkaat ‘De eerste Golf op airride van de nieuwste generatie’. Schijnt een grandioze eer te zijn in het wereldje, hebben we vernomen.

Zonder gekkigheid, je kijkt hier naar wat Null-Bar de eerst Volkswagen Golf 8 op airride ter wereld noemt. Wij hebben zelfs het vermoeden dat ze de eerste zijn die een knap setje velgen onder de nieuwe Golf knoopt. Ze hebben in ieder geval retesnel een nieuwe Golf in handen kunnen krijgen, want hij is in Nederland nog niet eens gespot.

De Volkswagen Golf 8 staat normaal op conventionele dempers met veren of op adaptieve dempers met veren, die elektronisch in hardheid verstelbaar zijn. Dit spul gaat eronderuit en er komt een Fahrwairk-luchtveringssysteem van Null-Bar voor terug. De dempers komen van het bekende KW. Via een schermpje onder het dashboard kun je de luchtvering bedienen. De Superturismo Evoluzione-velgen in maatje 20 inch komen van OZ.

Foto’s: Cocographie & Null-Bar

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie