Door de kracht van social media kwamen we de BMW 7-serie die een kwart miljoen kilometer ervaring werd afgenomen op het spoor. De advertentie van de teruggedraaide BMW werd na publicatie snel gewijzigd naar een correctere kilometerstand. Een dag later was de auto verdwenen van het internet. Maar wat is ermee gebeurd?

De oude eigenaar, Harald, had inmiddels contact gehad met het bedrijf en kreeg te horen dat de auto verkocht was aan een demontagebedrijf. Zonde, maar zeer begrijpelijk; zo’n oneerlijke BMW kun je maar beter niet in omloop hebben. Toch besloten we even zelf te bellen. Vreemd genoeg kregen wij te horen dat de Bimmer verkocht was aan een particulier. De ‘datum aansprakelijkheid’ van 3 april in het Finnik Autorapport bevestigt dit. Gedemonteerd is hij in ieder geval niet.

Weet jij wat er met de BMW 7-serie gebeurd is? We hoeven geen details, maar we zijn benieuwd of hij nog leeft. Dus: heeft een verre kennis van de parkiet van je buurman, je schoonmoeder of je opa de auto gekocht? Stuur ons even een fotootje of zo.

Waarom willen jullie dit per se weten?

Omdat we te nieuwsgierig zijn en verder bijzonder weinig gaande hebben in ons leven. Plus, we zijn gek op dit soort verhalen. Ook vragen wij ons af wat iemand beweegt om een fors teruggedraaide BMW te kopen. En of de koper het überhaupt weet. Geef toe: jij bent net zo nieuwsgierig.

Advertentie

Reacties

  • Raymond heeft op 5 april 2017 geschreven:

    Ik had em direct gekocht. Na de publicatie op alle websites een waardeloze auto dus de ideale mogelijkheid om voor weinig zo een dikke auto te rijden. Kan me namelijk niet indenken dat ie meer dan 2000,- heeft opgebracht.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie