Of ze nou iets opblazen, idiote weg-taferelen neerzetten of simpelweg omvallen door het drinken van te veel vuurwater, iedereen kan zijn lol op met video’s uit het grote land ten oosten van Europa. Dit filmpje van een Daewoo-bestuurder in de stad Simferopol is een mooi voorbeeld van die taferelen.

Deze bestuurder wil gewoon de parkeergarage uitrijden. Of toch niet? Het lijkt wel zijn insteek, maar zodra hij onder de slagboom door is gereden, rijdt hij ineens weer achteruit. Vergat hij gas te geven? Herinnerde hij zich dat hij iets had laten liggen? Keek de slagboom hem verkeerd aan? Geen flauw idee. Hij neemt de boom te grazen, maar de slagboom besluit wraak te nemen.
De slagboom komt vast te zitten in het open raam aan de bestuurderskant en schiet recht door de achterruit wanneer de bestuurder weer naar voren rijdt. Hij probeert hierna tevergeefs de slagboom aan de kant te houden als hij langsrijdt. Ook dat gaat niet helemaal zoals gepland. Zonder achterruit rijden zal toch wel een beetje koud gaan worden.

Deze Daewoo-bestuurder gaat het koud krijgen

Thanks Jasper voor de tip!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie