Heb jij altijd al in het zitje van een Formule 1-coureur willen kruipen? Of doe je dat digitaal al vaker en ben je de bolides uit 2017 al zat? Dan hebben wij nu de perfecte aanbieding voor jou. Bij een jaarabonnement op TopGear Magazine krijg je nu F1 2018 gratis voor de PS4, Xbox One of PC!

Neem controle over je eigen carrière, probeer Max Verstappen te verslaan en het kampioenschap te winnen. Zo word jij een echte F1-legende. Normaal betaal je € 152,40 voor twaalf nummers TopGear en F1 2018, maar als je nu een abonnement afsluit, betaal je slechts € 69,95. Zoek maar even op wat je normaal voor F1 2018 betaalt; je hebt geen rekenmachine nodig om te snappen wat voor uitstekende deal dit is. Als je je nu abonneert, zal de game vanaf de releasedatum van 24 augustus naar je gestuurd worden.

Hoe regel ik die grandioze aanbieding?

Klik op de knop hieronder, sluit een abonnement af en start jouw eigen Formule 1-avontuur!

preview

Nog niet overtuigd waarom je F1 2018 gratis wilt?

Bekijk de gameplay-trailer hieronder en zie zelf wat deze game te bieden heeft. De physics van de game zijn bijvoorbeeld zodanig aangepast dat de ophanging en het chassis van de Formule 1-auto’s nog realistischer zijn. En ook buiten het circuit kun je – onder andere door met de pers te praten – je carrière meer beïnvloeden dan ooit!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear