Een van de lekkerst wegkijkende documentaires van dit jaar krijgt een vervolg. Vandaag laat Netflix weten dat ze bezig zijn met een tweede reeks van Formula 1: Drive to Survive. De filmploeg loopt al sinds de GP van Australië mee met de F1-coureurs en ze blijven tot het einde van het seizoen draaien.

Volgend jaar komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 2 met negen nieuwe afleveringen. Dit jaar volgt de serie alle teams, dus ook Mercedes en Ferrari. Bij de eerste reeks van de docu ontbraken de topteams uit de spotlight en kwam Max Verstappen bijvoorbeeld nauwelijks aan bod. Het belooft met de soap rond Rich Energy en Haas F1 een smeuïg seizoen te worden.

James Gay Rees (Senna) en Paul Martin van Box to Box Films zijn uitvoerend producent voor de nieuwe reeks. ‘De serie neemt opnieuw een kijkje achter de schermen bij de coureurs en geeft een uniek en realistisch beeld van hun leven op en buiten het parcours, maar toont ook de spanning en de glamour van de sport’, aldus het bericht van Netflix.

Mocht je de serie Formula 1: Drive to Survive nog niet gezien hebben, ga dan zeker even kijken. Het is een ietwat filmische vertoning van de intriges die achter de schermen van de F1 plaatsvinden. Zelfs mensen die weinig met de sport hebben, kunnen het waarderen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear