Een exacte datum voor de GP van Nederland is nog niet bekend. ‘Ongeveer rond deze tijd volgend jaar’ is het officiële statement van het moment. Dus als je alvast wilt neuzen naar hotels voor tijdens de F1 op Zandvoort, kun je bijvoorbeeld 1 t/m 3 mei pakken. Gewoon, ter illustratie. Zo kwamen we op Booking de accommodatie Strandzicht Zandvoort tegen. Een leuk appartementje van 54 vierkante meter en plek voor vier personen. Het appartement ligt op 1,9 kilometer van Circuit Zandvoort, waar nu nog bij staat dat er ‘ooit Formule 1-races gehouden werden’. De prijs voor twee nachten? 12.500 euro! Zal er iemand gek genoeg zijn?
De prijzen van andere hotels tijdens F1 op Zandvoort lopen al snel op richting de 1.000 euro en daar voorbij. Woon je in de buurt en heb je een fiets om bij je huis te verhuren, dan lijkt het ons lucratief om je huis op Airbnb te zetten. Zelfs de mensen die dichtbij het circuit gingen wonen en vervolgens gingen klagen over het geluid, hoor je nu waarschijnlijk niet.

De laagste prijzen van hotels tijdens F1 op Zandvoort?

Het goedkoopst overnachten tijdens het F1-weekend doe je in het ‘Su hostel’. Hier betaal je 148 euro voor twee nachten. Dan slaap je wel in een stapelbed. Kijk ook even op Airbnb. Daar staan nog appartementen op acceptabele afstand voor 75 euro per nacht. Al vermoeden we dat dit ook niet lang meer duurt. Thanks Job voor de tip! Foto: Porsche Centrum Leusden

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear