Het leek vorig jaar zo goed te gaan voor Manor. Door een punt te pakken tijdens de GP van Oostenrijk zag het ernaar uit dat het kleine Britse team Sauber voor kon blijven. Het sprookje spatte echter uiteen doordat Sauber uiteindelijk twee punten wist te scoren. Manor werd laatste, kreeg geen geld en moest noodgedwongen de sport verlaten.

Daardoor heeft Manor nu ook niks meer aan het materiaal dat ze verzameld hebben. De hele inboedel van het ex-Formule 1-team wordt daarom geveild. De kavels bevatten onder andere een model van een windtunnel (schaal 1:6), trailers, pitstraatmateriaal, vleugels, carrosserieën en als kers op de taart vier rollende chassis. Kortom, alles wat je nodig hebt om je eigen Formule 1-team te beginnen.

Traagheid is relatief

Laat je niet misleiden door de slechte prestaties van Manor vorig jaar. Deze auto voltooit waarschijnlijk sneller een rondje Zandvoort dan alles wat je ooit zult rijden. Dus hou je van snelheid en lijkt het je leuk om de baas van je eigen F1-team te zijn? Bied dan gerust een potje mee.

Een klein detail: het personeel van het team is niet inbegrepen bij de veiling. Maar je kent vast nog wel een aantal handige vrienden die je team kunnen versterken.

Bekijk hier de veiling.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)