De Jumbo Racedagen én de GP van Nederland houden op Zandvoort, dat is misschien iets te veel van het goede. Daarom gaan de Jumbo Racedagen in 2020 niet door, maar neemt de supermarktketen de vrijdag van de GP van Nederland over. Ze noemen het de Super Friday en jij kunt voor een geinig prijsje kaartjes bemachtigen.

Om in aanmerking te komen moet je een van de actieproducten kopen bij de Jumbo, bijvoorbeeld een paar blikjes Red Bull, Optimel kwark, blauwe bessen of pizza’s van Dr. Oetker. Het is niet duidelijk hoeveel producten je moet kopen. Let wel dat het gaat om een beperkt aantal toegangskaarten, dus je zult er snel bij moeten zijn.

Op vrijdag 1 mei zie je de 1e en 2e vrije training van de GP van Nederland, bijvoorbeeld. Ook zie je de trainingen van de F2, F3 en de Porsche Supercup. Daarnaast zijn er optredens van Nick & Simon, Sam Feldt en Lil’ Kleine. Ook kun je racen op simulatoren en karten, al zal er wel een forse wachtrij staan. Voorgaande jaren trokken de Jumbo Racedagen meer dan 100.000 bezoekers.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie