[tg_video]//player.vimeo.com/video/95833262[/tg_video]

Tijdens het TopGear Live Festival in Barbados kwamen afgelopen weekend twee levende legendes in actie. De één rijdt Formule 1 en heeft veel tatoeages. De ander rijdt op internet en drinkt veel energiedrankjes, denken we. Jazeker: het is Lewis Hamilton tegen Ken Block.

Bezoekers van TopGear Live zijn bekend met Jeremy, Richard, James en The Stig die dingen opblazen of ergens tegenaan rijden, maar in Barbados heeft de show flink uitgepakt. Zo werd de openingsetappe van het Red Bull Global Rallycross verreden, werd Ayrton Senna's Toleman tegenover een Camel Lotus F1-auto uit de jaren '80 gezet, was er een wedstrijd met Groep B-auto's en deed Jeremy zijn hot-hatch-kunstje: een 'rondje auto' (eruit klimmen door het raam, over het dak kruipen en er aan de andere kant weer in klimmen tijdens het rijden). Niet thuis proberen, dat laatste. Ook niet in onze straat.

Maar de show werd gestolen door de heren Hamilton en Block. Ze parkeerden hun werkbolides – een Mercedes F1-auto met V8 en de bekende Ford Fiesta Rallycross – aan de startlijn van het Bushy Park-circuit en stampten op het gas. En als je hierboven klikt, zie je hoe dat er uitzag.

Reacties

Meer van TopGear