In bedrijven waar veel F1-liefhebbers werken, was de productiviteit vrijdag bijzonder laag. Het tweede seizoen van Drive To Survive verscheen op Netflix en de comakijkers hebben de serie in één ruk uitgekeken. Max Verstappen is een minder grote fan van de serie, zo liet hij vorige week in een interview weten. Hij is het niet helemaal eens met de manier waarop hij is neergezet in Drive to Survive, in ieder geval niet in het eerste seizoen. Hij zou arrogant en roekeloos overkomen in de serie.

‘Weet je, ze schetsen altijd een bepaald beeld van je. Wat je ook zegt, ze zorgen dat je roekeloos overkomt, of wat er ook in de serie past. Ik vind dat niets. Ik heb liever een oprecht een-op-een-gesprek,’ zegt Verstappen in een interview met Anas Bukhash. ‘Een serie moet spannend zijn en ze zetten je neer hoe het uitkomt voor die aflevering. Voor mij werkt dat niet.’ Hij voegt toe: ‘Je wordt geïnterviewd en de woorden worden in een andere context geplaatst. Dus het past nooit echt meer, maar het past in de serie. Ik denk niet dat dat de echte ik was.’

‘Ik hou ervan om mezelf te zijn. Ik spreek als ik moet spreken, en als ik niets te zeggen heb, dan zeg ik niets. Ik denk niet dat ik veel emotie laat zien. Ik ben gemakkelijk in de omgang, maar ik ben ook vastberaden om te winnen. Ik probeer er alles voor te doen omdat het mijn leven is, het is mijn passie. Soms kom ik arrogant over, maar boeiend, ik ben hier om te winnen. Iedereen is anders en iedereen werkt anders. Maar voor mij lijkt dat het beste te werken’, zegt hij.

Max Verstappen niet blij met Drive To Survive

Reacties

  • TG heeft op 3 maart 2020 geschreven:

    “Soms kom ik arrogant over, maar boeiend, ik ben hier om te winnen.”
    Dan moet hij ook niet piepen dat hij zo is neer gezet in de serie, op deze wijze spreekt hij zichzelf tegen.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear