Bij elke levensfase past een mobiliteitsbehoefte. Een afgeragde Japanner met een goedwerkende handrem biedt bijvoorbeeld verlossing voor gierende hormonen tijdens de adolescentie. Een rode cabrio vervult de leegte die je voelt als je de vijftig passeert. En zodra je met pensioen mag en kan, koop je een caravan. Zonder baan heb je immers toch geen haast, en is het geen probleem om honderdmiljoen kilometer met een slakkengang af te leggen.

Als we redeneren op basis van het causale verband, is er geen enkele andere conclusie mogelijk: Max Verstappen is met pensioen. Hij hangt een sleurhut achter zijn Aston Martin Vanquish Volante. De onderstaande foto is gemaakt in Oostenrijk. Nu nog een fleece jas van Human Nature en een thermoskan met filterkoffie.

Alle gekheid op een stokje: het gaat hier uiteraard om een promo van Red Bull. Kijk niet raar op als de Aston Martin niet eens een trekhaak heeft. Zoals het eeuwenoude internetgezegde luid: pics or it didn’t happen. Wij hadden trouwens een coolere caravan gepakt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear