Pas belden we met een paragnost. Toen ze opnam vroeg ze: ‘Met wie spreek ik?’ Op dat moment was duidelijk dat het geen goede paragnost was. Toen ze over voorspel begon, wisten we dat we gewoon verkeerd verbonden waren. Of toch niet? Misschien kunnen de mediums van spiritueel maandblad ParaVisie het beter.

In het januarinummer waagt de redactie zich aan voorspellingen van 2019 en daarbij laten ze de wereld van F1 niet ongemoeid. Zo weten ze te vertellen dat een GP van Nederland op het circuit van Zandvoort niet door zal gaan volgend jaar. En in 2020 ook niet. Een Elfstedentocht trouwens wel.

Over Max Verstappen hebben ze uiteraard ook iets te melden. ‘Max Verstappen zal weliswaar veel zeges gaan boeken, een “schandaal” stelt hem in een minder rooskleurig daglicht. Toch komt de jonge coureur hier uiteindelijk sterker uit.’ Heftig.

De grote vraag is, welk schandaal zou dat zijn? Misschien drinkt de coureur wel veel liever energiedrank van het Aldi-huismerk. Of ontdekken we eindelijk wat ie onder z’n permanente pet verstopt. Of zou het een simpele greep zijn naar media-aandacht van ParaVisie? Het plot verdikt – we zijn benieuwd wat 2019 brengt.

Foto: Red Bull Content Pool

Reacties

 • FH heeft op 18 december 2018 geschreven:

  Het plot verdikt? Mijn hemel, wat slecht Nederlands. Vertalen is zo simpel niet, blijkt maar weer eens…

  • Mattijn Nederend heeft op 19 december 2018 geschreven:

   Wat waren we denkende…

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear