Tss, de jeugd van tegenwoordig. Zodra er maar een beetje sneeuw valt, glibberen ze al met hun oude Corsa's over de parkeerplaats van de McDonald's. Zo ook Max Verstappen; alleen doet hij het niet tussen de hamburgerpapiertjes en niet met een ellendig barrel.

Een paar uur geleden reed Max met een RB7 F1-auto van de legendarische Streif-piste af in het Oostenrijkse Kitzbühel. Ja, er gaan donderdagochtenden voorbij dat we ons met minder interessante dingen bezighouden. De auto zelf moest per helikopter, kraan en natuurlijk skilift naar de top van de piste worden gebracht en werd uitgerust met Pirelli Sport-noppenbanden en sneeuwkettingen. Ja, die maken ze ook voor F1-auto's, blijkbaar.

Verder werd de grondspeling vergroot, maar het ziet ernaar uit dat Max nog steeds zijn handen vol had om het geheel niet als een grote, dure, 800 pk sterke slee naar beneden te laten roetsjen. Kortom: een leuke pr-stunt en een mooi ochtendje bijbeunen voor Max. Hij kreeg zelfs een plek toegewezen waar ie wat sneeuw-donuts kon maken…

 


Reacties

Meer van TopGear