Gisteren liet Ferrari zien hoe je een nieuwe F1-auto goed presenteert. Naast het standaard PR-praatje met de coureurs en de teambaas, verbaast Ferrari ons met een primeur: de auto komt zowaar in actie. Bij Mercedes gaat het iets minder volgens het boekje. Een sponsor deelt per ongeluk anderhalf uur voor de officiële presentatie de auto al op YouTube.

Sponsor Petronas (die van die groenachtige kleuren) mag de livestream van Mercedes ook uitzenden. Of ja, livestream, het is stiekem al vooraf opgenomen. Om even te testen of de stream werkt, ging Petronas Motorsport alvast live. Iets te lang zo blijkt. In de video halen Russell en Hamilton het doek al van de nieuwe auto.

Uit deze beelden blijkt dat Mercedes teruggaat naar de kleurstelling van 2021. Het kenmerkende zilver van Mercedes moet weer plaatsmaken voor zwart. We zijn benieuwd of Mercedes, net als andere teams, de zwarte kleur gebruikt om minder verf op de auto te spuiten. Check hieronder alvast de W14 van Mercedes. De officiële onthulling is binnen een uur.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear