Ticketverkoop F1 in Nederland via voorregistratie

Op 27 mei kun je je inschrijven voor de GP van Nederland op Zandvoort

Foto('s): Red Bull Content PoolF1 in Nederland Zandvoort
F1 in Nederland Zandvoort

Dat de tickets voor F1 op Circuit Zandvoort marktconform geprijsd zullen worden, dat wist je al. Wanneer de ticketverkoop voor de F1 in Nederland daadwerkelijk begint, vertelt de organisatie helaas nog niet. Wel is nu bekend dat je je vanaf 27 mei tot en met 16 juni 2019 online kunt registreren om tickets te mogen kopen. Beetje bij beetje komen we er wel.

Ze verwachten in Zandvoort een hoop gegadigden voor de Heineken Dutch Grand Prix. Daarom zet de organisatie vooraf de registraties open en worden Tomorrowland-praktijken voorkomen, waarbij je op een bepaald tijdstip eindeloos moet refreshen om (geen) kaarten te bemachtigen. Registreren is niets meer dan jouw gegevens achterlaten. Per e-mail hoor je dan de vervolgstappen.

Ticketverkoop is alleen voor mensen die zich inschrijven

Aan de hand van de gegevens die je achterlaat, zoekt de organisatie naar eigen zeggen tickets die het best bij jouw wensen passen. Alleen fans die zich voor 17 juni hebben geregistreerd, maken kans om tickets te bemachtigen voor de F1-race. Inschrijven is dus verplicht! Als er meer inschrijvingen zijn dan tickets, wordt er geloot.

De exacte datum van de Heineken Dutch Grand Prix, overige details en alle informatie over de tickets worden in de komende weken bekendgemaakt. Inschrijven kan op de site van de GP van Nederland.

Reacties
 1. paul zegt op 28 mei 2019 om 13:08:

  alles goed ingevuld maar krijg steeds een teken dat het niet goed is ingevuld, wel dus. maar registreren lukt dus niet.

 2. Martien zegt op 27 mei 2019 om 13:07:

  Alles netjes ingevuld krijg elke keer te zien formulier niet juist ingevuld mooi kut dus..

 3. Robert zegt op 15 mei 2019 om 21:35:

  En als er meer tickets zijn dan inschrijvingen, dan blijven ze met kaatjes zitten? Of mag je dan alsnog een kaartje kopen, ookal heb je je niet in geschreven voor 17 juni?

 4. Wikky zegt op 15 mei 2019 om 16:22:

  Dus nu zit iedereen op 27 Mei verdwaasd zijn/haar PC te refreshen?????

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken