We geven toe: Will.i.am en Lil Wayne hadden ook geen schijn van kans. Ze kunnen er niets aan doen dat de lat zo hoog ligt door de echte bangers zoals het officiële nummer van de GP van Bahrein of Super Max! kúnnen ook niet geëvenaard worden. Maar het helpt ook niet mee dat ze precies geen moeite hebben gedaan om er iets van te maken.

Onderaan de pagina zie je The Formula van Will.i.am en Lil Wayne. Voor de videoclip zijn kosten noch moeite gespaard. Zo is er flink geïnvesteerd in een green screen en ze hebben minimaal een kwartier nagedacht over danspasjes. Dat is waarschijnlijk 14 minuten langer dan ze gedaan hebben over de lyrics voor het nummer.

Ook Verstappen krijgt een rolletje in het nummer dat geïnspireerd is door de F1. Lil Wayne zingt: ‘Got ’em braided like Lewis. Got a Mercedes like Lewis. […] Drivin’ like Max Verstappen. This my world, I’m your champion’. Gezien het gebruik van de echte F1-logo’s, vermoeden we dat er officieel toestemming is gegeven voor dit nummer. Luister op eigen risico.

Advertentie

Reacties

  • Davey400 heeft op 9 mei 2023 geschreven:

    Als dit officieel FIA supported is, of zelfs in opdracht van is gemaakt om een nieuw publiek bij de F1 te betrekken is het wel een beetje genant dat de rappert in kwestie vooral in AMG/Mercedes kleding rondhangt in de clip.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie