De werkzaamheden op Circuit Zandvoort moeten ergens volgende maand klaar zijn en op 29 februari kun je met Vrij Rijden al de eerste sessie op het verse asfalt rijden in de auto die je zelf meebrengt. Heb je geen geschikte auto of doet je leasemaatschappij heel flauw over het gebruiken van je leasebak op het circuit, dan kun je ook een maandje wachten.

Want op 29 maart is er weer de Zandvoort Run. De naam is allesomvattend; je trekt je hardloopschoenen aan en loopt bijvoorbeeld één ronde van 4 kilometer. Andere smaken zijn 12 kilometer of 16,1 kilometer. Voor de kids is er een speciale run van 2,2 kilometer of 900 meter. Leuk voor de kleine enthousiastelingen.

De goedkoopste optie voor volwassenen kost 13,95 euro, de duurste 22,95 euro en als je wilt kun je een vrijwillige bedrage doen aan Stichting Hartekind. Inschrijven kan op de website van de Zandvoort Run tot 16 maart. Zo ben je een van de eersten die het asfalt van dichtbij kan inspecteren, voordat de F1-auto’s op 1 mei hun rondes gaan doen.

Foto’s: TopGear Nederland, Rik Kollenburg en Red Bull Content Pool

Reacties

  • Richard Dijkstra heeft op 8 januari 2020 geschreven:

    Lijk mijn tof

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear