Helaas, de periode om mee te doen, is verstreken. Om 22.00 uur – dus nu – sluiten we. Alle reacties die na die tijd binnen komen, dingen helaas niet meer mee. Volgende keer weer!

Ter gelegenheid van de 50-ste Top Gear geven we 200 prijzen weg – ter waarde van 50.000 euro. Met als hoofdprijs: een jaar lang de supersnelle Alfa MiTo Turbo*! Hoe kun je iets winnen:

1. Plak de The Stig-sticker die je in het magazine vindt op je auto

2. Zorg dat je bent ingeschreven voor onze online nieuwsbrief, inclusief de optie ‘aanbiedingen van Top Gear-partners’ (aanmelden kan hier)

3. Wil je kans maken op de hoofdprijs, stuur dan een foto van je auto (1 is genoeg) met stikkker naar redactie@topgearmagazine.nl; de leukste foto’s publiceren wij hier

4. Wil je een van de overige 199 prijzen winnen, geef dan hieronder aan wat je wilt winnen en waarom jij dat wilt winnen – en… houd het kort en bondig!

5. De actie loopt tot 20 augustus. 17 september worden de winnaars in het magazine en op internet bekendgemaakt

De prijzen:

1 x Alfa MiTo Turbo

1 x Oger The Red: maatpak, maathemd en das

1 x Recaro sportstoelset

1 x Range Rover kofferset inclusief Driving Experience

2 x Pioneer navigatiesysteem

2 x Diesel horloge

3 x Westfield Driving Experience

9 x Jacques Lemans De Tempora horloge

10 x Van Bommel – Top Gear Sushi-sneaker

10 x Ferrari autozitje

10 x Pirelli boek

15 x BNB universele afstandsbediening

20 x Radiopaq hoofdtelefoon

30 x State of Art  – Targa Florio-shirt

30 x Shiseido recovery cream

79 x Sinner Flush zonnebril

Wees lekker creatief, de winkans is bijzonder groot en laat ons vooral niet met 79 zonnebrillen zitten…


* De actie loopt van 16 juli tot 20 augustus. De prijswinnaar krijgt 1 jaar lang (12 maanden) een Alfa MiTo Turbo tot zijn/haar beschikking. De ingangsdatum wordt in gezamenlijk overleg met de importeur vastgesteld. Alle kosten van de auto zijn voor rekening van de importeur, uitgezonderd de brandstofkosten, bekeuringen en schade. Hiervoor geldt een eigen risico van 500 euro per schadegebeurtenis. Het jaarkilometrage is gemaximeerd op 25.000 kilometer, daarna dient de auto te worden ingeleverd.

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie