Natuurlijk, ook deze maand hebben wij weer wat te winnen voor je als je maar iets origineels verzint waarom jij zou moeten winnen.

We hebben 12 sets Lancaster Sun Men staan, om jouw tere huidje te beschermen tegen de invloed van zonnestralen. En om ervoor te zorgen dat je er niet te idioot bruin uitziet – men zou eens kunnen denken dat je in huizen handelt…

We hebben 15 flessen Hilfiger staan – de heerlijk frisse eau de toilette van Tommy Hilfiger waarmee je op zomerse namiddagen niet anders kunt dan lekker ruiken.

Voor de zwoele zomeravonden hebben we 15 flessen PUR3 Black staan van Bugatti – geloof ons dat je je daarmee kunt vertonen, ook als je toevallig geen Bugatti rijdt.

Vul hieronder in waarom jij een van deze sets/flesjes winnen wilt, geef erbij aan welke je wilt winnen en als je abonnee bent op ons magazine (zo niet, check hier) of je bent geabonneerd op de digitale nieuwsbrief inclusief partnermailing – zij maken dit soort acties mogelijk – (check hier) dan maak je nog kans ook! Maar dan moet het wel leuk en vooral KORT zijn. De jury is naast partijdig ook lui en leest geen reacties langer dan vier regels. Je hebt tot 21 mei de tijd, tot die tijd buigen we ons over die Van Bommel-sneakers die we vorige maand in de aanbieding hadden… 

Reacties