Wist je dat één van de Land Rover Defenders die je in No Time to Die door de weilanden zag springen het chassisnummer 007 heeft? De stunt-Defenders weerden zich kranig en reden na een koprol en een flink aantal crashes zelfstandig de set af. Dat gaat de Defender van de video onder aan deze pagina niet meer lukken.

Hieronder zie je hoe de nieuwste generatie Defender een vrachtwagen rechts inhaalt en daardoor over het hoofd gezien wordt door een Mazda CX-5. De Mazda bedenkt op het laatste moment dat ie nog de afrit wil nemen, en geeft de Defender een tik op zijn achterscherm.

De Mazda geeft de Land Rover een PIT-manoeuvre. Dit is een techniek die de politie (met name in Amerika) vaak toepast. Bij lagere modellen zorgt dit ervoor dat de auto in een slip raakt, maar door het hoge zwaartepunt van de Defender, vliegt deze meerdere keren over de kop.

Volgens de uploader van de video stapten de inzittenden van de Defender uit met slechts kleine verwondingen. In zo’n geval ben je blij dat je in de nieuwe Defender zit, en niet in de oude.

Reacties

  • Johan heeft op 22 juni 2022 geschreven:

    Two morrons involved. The defender driver (passing high speed right) and the other driver (cutting off).

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)