Je merkt al dat Ferrari’s succes in de F1 niet zo lekker zit bij Mercedes. Daarom willen de Duitsers blijkbaar iets afpakken van de Italianen; het temperament. Deze Mercedes-AMG GT R leent een trucje van Ferrari en start een motorbrand op de Nürburgring. De Mercedes-AMG GT R staat in de brand tussen de bochten Wippermann en Brünnchen.

De toedracht is niet bekend. Zo te zien was er geen crash, maar de brand lijkt in ieder geval te zijn begonnen onder de motorkap. Zeker als je met de naald van toerenteller regelmatig het rode gebied kietelt, dan kan het nogal warm worden onder de motorkap. Als er dan een slang losschiet en vloeistof, zoals benzine of olie, op het uitlaatspruitstuk terechtkomt, dan kan het snel gebeurd zijn.

Je ziet aan de hand van het poeder op het asfalt dat iemand een poging tot blussen gedaan heeft. De medewerkers van de Nürburgring zijn in ieder geval de pylonen aan het neerzetten zodat er veilig geblust kan worden. Als we een onprofessionele inschatting moeten maken, zouden we zeggen dat er weinig over is van de AMG GT R.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie