‘Die mag wel een lesje leren’, zal de bestuurder van de Dodge gedacht hebben in de video hieronder. En blijkbaar was karma het daarmee eens. De zwarte sedan blijft stug links rijden om de pick-up te blokkeren. en als de pick-up het zat is, gaat het mis voor de GMC Sierra.

Het remlicht van de Dodge verraadt dat de bestuurder niet bepaald zin heeft om zo snel mogelijk een strook op te schuiven naar rechts. Het geduld van de Sierra-bestuurder raakt op en hij besluit dat het tijd is om afscheid te nemen van de Dodge door hem rechts te in te halen – en daar gaat hij een paar seconden later heel veel spijt van krijgen.

De GMC Sierra wijkt wat ter ver uit naar rechts en ziet de vangrail over het hoofd. Uiteindelijk waren zowel de bestuurder van de Dodge als de GMC fout, maar de bestuurder van de pick-up liet zich kennen. De grootste verliezer is de zilverkleurige auto die gewoon rustig rechts reed. Het geluid hoef je ook niet aan te zetten trouwens – zeker niet voor het geluid dat de cameraman maakt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear