In een restaurant een podcast opnemen met een collega-fotograaf, wat kan er nou gebeuren? Blijkbaar een heleboel. Tijdens het opnemen van een podcast worden Nathan Reeves – geen familie van – en Aleksey Reyes opgeschrikt door een SUV die pardoes naar binnen komt gereden. En dan ook nog precies na de woorden ‘iedereen is hier zo stil’.

De podcastende fotografen hebben geen benul van wat er zich achter hen afspeelt tot het moment dat de Chevrolet Tahoe naar binnen komt. Reeves komt bijna tussen de gebroken ruit en de tafel, maar weet gelukkig net op tijd te ontsnappen. De paaltjes voor het raam doen goed hun werk. Overigens loop de podcast nog gewoon na de crash.

Zijn collega kijkt verwonderd om zich heen. De bestuurder stapt uit en checkt bij het tweetal of alles wel is. De Tahoe lijkt er minder goed aan toe te zijn. Het hele front is naar de gallemiezen en de stoep ligt vol met een vloeistof die van de auto af lijkt te komen. Reeves vat het goed samen in de beschrijving: ‘Deze aflevering eindigt zeker met een knal.’ Bekijk de beelden hieronder van de crash bij de podcast.

De crash tijdens een podcast

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear