Hè, vervelend: net de straat waar jij normaal gesproken parkeert, is afgezet. Toch maar de stopborden negeren en barricades omzeilen om te parkeren? Doe dat beter niet. Misschien wordt de straat waarin jij parkeert wel vernieuwd, zoals in de video hier beneden. Geen probleem voor deze Poolse stratenmakers: ze werken gewoon om de geparkeerde auto heen.

De geparkeerde Scion xB (eigenlijk een Amerikaans model) stond in de Poolse stad Łódź. De lokale zender TVP Info spreekt van een ‘toeristische attractie’. De auto schijnt ‘een held van memes’ te zijn geworden. Waarom niemand de auto heeft verplaatst? De politie claimt dat ze volgens de wet het voertuig niet legaal mochten wegslepen. En zo gingen de bouwlui voor de Not My Job Award.

Een dag nadat het eerste beton rond de auto werd gestort, is de Scion weggehaald. De eigenaar van de auto krijgt een boete van 100 Poolse złoty voor het negeren van het verbodsbord. Omgerekend is dat ongeveer 22 euro. De boete kan nog verder oplopen als de aannemer of investeerder schade heeft ondervonden door de geparkeerde auto.

Reacties

  • Fout geparkeerde Opels heeft op 8 november 2023 geschreven:

    Altijd weer die Toyota rijders…:)

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)