Voordat auto’s naar het hiernamaals gaan, mogen ze eerst hun organen doneren bij een autodemontagebedrijf. Tenminste, als ze de onderdelen niet gestolen worden. Een boef probeert onderdelen van een Nissan Murano te stelen bij een sloperij, maar wordt op heterdaad betrapt. Vervolgens tilt een van de werknemers de dief met SUV en al op met een vorkheftruck.

De diefstal deed zich voor in het Amerikaanse Akron. Een werknemer van de sloperij zegt tegen nieuwszender WHIO dat het de derde keer is dat de man op het terrein is gespot. Deze keer werd de dief op heterdaad betrapt en opgetild met een vorkheftruck. Hierna werd de politie gebeld. Volgens een agent werd de crimineel tot een meter of zes omhoog getakeld.

De misdadiger had een decoupeerzaag bij. Wanneer politie aan hem vraagt waarom hij die bij heeft, zegt de crimineel: ‘Koper, om eerlijk te zijn’. Dat schrijft 19 News. Dikke kans dat hij ook meteen wat katalysatoren wilde meenemen. De crimineel kan een een boete van 1.250 dollar en een celstraf van 210 dagen krijgen. Hij kan niet worden vervolgd voor diefstal, omdat hij nog niets buit had gemaakt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)