Dit is typisch zo’n filmpje waarbij steeds meer gaat opvallen naarmate je langer kijkt. Aanvankelijk lijkt het een video van twee vrachtwagens die met 170 km/u over de snelweg vliegen. Bijzonder genoeg, maar dan haalt eentje ook nog een ambulance met zwaailichten rechts in.

Kijk je verder, dan realiseer je dat de bestuurder van de Volkswagen met 170 km/u met één hand aan het stuur zit te filmen en dat het lampje van de gordels brandt. Ook is zijn tank bijna leeg en flitst hij vrolijk met z’n koplampen. Deze video telt dus drie onverantwoordelijke bestuurders.

Lees ook: Wat doen deze vrachtwagens van Volkswagen in Nederland?

Het lukt ons niet helemaal om te identificeren waar de video is opgenomen. De resolutie is net te laag om een kenteken te zien. Langs de weg lijkt een groen verkeersbord te staan, wat het oosten van Europa kan betekenen. In de reacties onder de video wordt ook gesproken over Turkije.

Reacties

  • Chris heeft op 13 september 2022 geschreven:

    Die auto erachter komt aanrijden met 170, daarna is het 140-150. 170 km/h lijkt mij vrijwel onmogelijk met een grote vrachtwagen of die moet van een berg afrijden. Trek daar nog de afwijking van de snelheidsmeter af va b.v. 10%, dan kom je uit op max. 135 km/h, dat zou wel mogelijk zijn als hun snelheid niet begrenst is.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)