In de wereld waarin we nu leven heb je eigenlijk maar twee soorten mensen nodig: de pakketbezorger en de bezorger van het eten. Daarom is het van levensbelang dat niemand op het idee komen om via de openstaande deur van een bezorgersbus in te stappen en weg te rijden. Het gebeurde in het Amerikaanse Grand Rapid, waar een vrouw toch een bus van een postbezorger steelt. Gelukkig maakt ze zelf een einde aan de vluchtpoging.

De gehele ontsnappingspoging duurt vanaf het moment van wegrijden totdat de bus tot stilstand komt, nog geen twintig seconden. Overigens zien we een gozer via een deuropening erbij staan en ernaar kijken wanneer de vrouw wil wegrijden. Ook bijzonder dat hij niets doet. Uiteindelijk is het de roekeloosheid van de vrouw die ervoor zorgt dat de gestolen bus zo weer stilstaat.

Om wat voor reden dan ook rukt de vrouw heftig aan het stuur. Het zigzaggen in combinatie met het niet dragen van de veiligheidsgordel zorgt ervoor dat de vrouw haar evenwicht verliest en via de deuropening van de bus naar buiten wordt geslingerd. Volgens de lokale omroep WZZM 13 riskeert de vrouw een celstraf van maximaal vijf jaar. Nee, niet een hoogstaand nieuwsfeit, maar het ziet er hilarisch uit. Kijk zelf maar.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)