(advertorial)
Drie keer het beste van twee werelden. De nieuwe Peugeot SUV-serie heeft alles in huis. Een combinatie van fraai design en praktische mogelijkheden. Compact maar ook ruim. Stoer maar ook luxueus. Waar je ook woont, in de stad of in een landelijke omgeving, er is altijd een geschikte Peugeot SUV.

Compact: de Peugeot 2008 SUV

De compacte Peugeot 2008 SUV is in zijn klasse een onderscheidende auto. Door de fraaie materialen en verzorgde afwerking biedt deze compacte SUV een bijzondere rijervaring. De perfecte stads-SUV voor het hele gezin.

Design: de Peugeot 3008 SUV

De prijswinnende Peugeot 3008 SUV. Met zijn pure design weet deze SUV stoerheid en elegantie te combineren. Aan boord van de nieuwe 3008 SUV bevindt u zich in een hightech wereld waarin u geniet van nog intensere rijsensaties. Het is de eerste SUV die werd onderscheiden met de Car of the Year-prijs.

Extra veel ruimte: de Peugeot 5008 SUV

De gloednieuwe Peugeot 5008 SUV, een imposante verschijning. In deze zevenpersoons-SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. Het modulaire interieur is volledig naar eigen wens in te delen. preview

Ontdek de Peugeot SUV-serie

Wil je weten welke Peugeot SUV het beste bij jou past en welke opties mogelijk zijn? Ontdek het hier. preview

Meer van TopGear