(advertorial)

Altijd al de Benneton B192, Ford Lotus Cortina of de Audi R10 TDI zien willen rijden? Dan is nu je kans: van 16 tot en met 18 juli razen deze legendes – en nog veel meer andere raceauto’s – over het circuit van Zandvoort.

Van Le Mans-prototypes, tourwagens en vooroologse racers tot formule- en GT-auto’s. Dit is de plek om te zijn wanneer je niet genoeg krijgt van klassiek spul. Al dat moois staat overigens niet stil. Er is een uitgebreid programma waarin de verschillende klassen op vrijdag kwalificeren om vervolgens op zaterdag en zondag serieus te racen.

Deze editie is het extra feest voor Porsche-fanaten. Het is namelijk 60 jaar geleden dat het Duitse merk de Porsche 911 (toen 901, maar dat is een verhaal voor een andere keer) op de proppen kwam. Om deze mijlpaal te vieren, vind je een volledige line-up van alle generaties Porsche 911 op de Historic Grand Prix.

Win tickets voor de Historic Grand Prix

Hier wil je gewoon bij zijn. We geven in samenwerking met Historic Grand Prix 2 setjes van 4 tickets weg. Om kans te maken op de gratis tickets voor de Historic Grand Prix moet je je inschrijven voor de TopGear Nieuwsbrief. Door je in te schrijven maak je automatisch kans. Met de winnaar van de tickets zal automatisch contact worden opgenomen.

Mocht je nou echt aanwezig willen zijn: koop dan hier je tickets via de website van de Historic Grand Prix.