(advertorial)

Het is bijna zover. De Historic Grand Prix komt terug naar Zandvoort. Drie dagen lang zie je een breed scala aan historische raceauto’s op het circuit voorbij komen. Van prototypes, tot sportscars en formule-auto’s; alle favorieten zijn van de partij van 15 tot en met 17 juli.

Je hoeft ook geen langzame parade van oud spul te verwachten. Vrijwel alle legendarische auto’s die je ziet doen mee aan races waarbij de coureurs de limieten opzoeken en elkaar het vuur aan de schenen leggen. Het is dus niet alleen een dag vol prachtige auto’s, maar een dag waarop je prachtige auto’s ziet racen. Vertel ons maar eens wat er leuker is dan dat.

Welke legendes op wielen je zoal kunt zien? Wat dacht je van historische Formule 1-auto’s van team als Williams, McLaren en Lotus? Le Mans-winnaars als de Peugeot 908 HDi, Audi R10 TDI en GT2-auto’s? Of vintage raceauto’s uit de jaren ’20 en ’30? Je ziet het, voor iedereen is er wat te zien in dit weekend.

Win tickets voor de Historic Grand Prix

Wil jij bij de Historic Grand Prix op Circuit Zandvoort zijn? Dat kan! Schrijf je hier in voor de TopGear nieuwsbrief en maak kans op twee tickets voor het hele weekend. Door je in te schrijven maak je automatisch kans. Met de winnaar van de tickets zal automatisch contact worden opgenomen.

Als je er echt zeker van wilt zijn dat je er het weekend bij wilt zijn, kun je hier je tickets kopen via de website van de Historic Grand Prix. Veel plezier!