480 euro boete voor eten McDonald's in auto

De man parkeerde telkens weer op een verkeerde plek

McDonald's in auto
Foto('s): McDonalds

Nu zijn die geel-zwarte drempels in de McDrive sowieso al een straf, maar deze McDonald’s doet er nog een stapje bovenop. Of eigenlijk de beheerder van de parkeerplaats. Bij een Engelse Maccie hebben meerdere bestuurders meer dan 70 euro boete gekregen voor het opeten van hun McDonald’s-voer in de auto. Ze gingen eerst door de McDrive om daarna op de parkeerplaats hun papieren zakje obesitas te verorberen.

Om bij de McDrive te komen in het Engelse plaatsje Littleton, moet je een betaald parkeerterrein op. Zodra bestuurders in de rij van de McDrive gaan staan, begint de teller te lopen. Zijn ze na tien minuten nog niet buiten, dan worden ze op de bon geslingerd. Vervelend voor de mensen die hun burgertjes gelijk op het parkeerterrein willen oppeuzelen.

McDonald’s in auto is nu te riskant

Een man die een paar keer een bezoekje bracht aan het restaurant met de gouden bogen, verzamelde in een paar weken tijd 400 Britse ponden aan parkeerboetes, omgerekend zo’n 480 euro. Hij heeft zijn bezoekjes aan dit restaurant gestaakt, omdat het ‘te riskant is geworden’. Dat meldt Cascade News. Overigens is er een petitie gestart met al meer dan 300 handtekeningen.

Reacties
 1. Vroist zegt op 24 november 2021 om 14:26:

  Dus als de McDonald’s te sloom is krijg ik een boete?

 2. Phodebimos zegt op 24 november 2021 om 09:34:

  Ik kom er sowieso eigenlijk al nooit, heb liever echt eten in plaats van opgewarmd karton– maar nu is er dus voor deze mensen een extra reden om er weg te blijven.

  • Cas zegt op 24 november 2021 om 17:44:

   Opgewarmd karton vind ik veel te positief voor die bagger die ze daar serveren in dat hok wat ze restaurant noemen.

 3. jo zegt op 23 november 2021 om 08:59:

  dure mc drek zullen behoorlijk wat klanten gaan verliezen op die manier
  jo bosten
  jo bosten

  • Dan zegt op 24 november 2021 om 23:32:

   Tsja het valt me op dat het steeds drukker wordt bij de mac. Misschien bij effect van corona. Kunnen mensen alsnog hun huis uit voor iets.

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken