Het zal ongetwijfeld toeval zijn, maar sinds zijn misstapje in de Ferrari 458 op de snelweg A4 blijft DJ Afrojack naar vierwielaangedreven producten van de Volkswagen Groep graviteren. Onbewuste zelfbescherming misschien, of louter toeval. De gemene deler is dat het allemaal snel moet gaan.

Hij reed eerder een een Audi R8 en een Lamborghini Aventador. Twee jaar geleden scoorde hij zijn absolute droomauto, een Bugatti Veyron Grand Sport. Het is niet helemaal bekend of hij de Veyron nog heeft, maar als ie nog in zijn bezit is, dan staat hij waarschijnlijk in Dubai.

Afrojack haalt Audi RS 6 met 1.001 pk

Nu laat de plaatjesdraaier uit Spijkenisse op zijn Instagram weten dat hij een nieuwe Audi RS 6 op de kop heeft getikt. In vergelijking tot de rest van zijn wagenpark is de 600 pk misschien wat magertjes, dus liet hij de auto door MTM tunen naar 1.001 pk. Hij introduceert de auto hieronder, maar zoekt eigenlijk een vlogger of YouTuber om een uitgebreidere video te maken. Dus als je nog iemand weet, laat het hem horen.

Conversie naar 1.001 pk

Om het tot 1.001 pk te schoppen, vervangt MTM de turbo’s, het inlaattraject en de volledige uitlaat. Ze herprogrammeren de ecu en de software voor de transmissie om het geheel lief samen te laten spelen. Het toerental van de launch control wordt hoger en de bak schakelt sneller. De volledige conversie kost 40.000 euro inclusief Duitse belastingen. De auto zie je in Insta-video, de beelden in het bericht komen uit het archief, maar aan het uiterlijk is op een sticker en een badge na weinig veranderd.

Afrojack stelt de auto zelf voor

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick (@afrojack)

Reacties

 • Gino heeft op 19 april 2021 geschreven:

  Tsss lekker saai??? Jou portomonee van uien leder zeker? Als je h,m open doen schieten de tranen in je ogen. Zelf rij je in een trabant met 10″ wielen 🙂 de Audi RS is gwn een buffel.

  • Dominic heeft op 23 april 2021 geschreven:

   Liever een M5… Het oog wil ook wat natuurlijk 😎

   Reageer
  Reageer
 • Rein heeft op 19 april 2021 geschreven:

  Lekker saai; zwart buiten, zwarte velgen en zwart interieur. Wat een fantasieloze samenstelling. Het hoeft geen aandacht te krijgen !

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)