Sommige automerken hebben vastomlijnde uitrustingsvarianten, maar Audi werkt met een basisuitvoering die met losse opties kan worden aangevuld. Toch is er een uitzondering, de S line. De verschillende onderdelen daarvan zijn op sportiviteit gericht.
 
Het is logisch dat ook de nieuwe A4 en A4 Avant als S line beschikbaar zijn En daartoe hebben de specialisten van quattro GmbH weer het een en ander uit het rek getrokken. Het onderstel wordt danig aangepakt door het niet alleen met 30 mm te verlagen, maar ook nog eens te voorzien van 18 inch wielen. Audi belooft mede dankzij de 245/40/18-banden een betere stuurprecisie.
 
Wie sportiever gaat rijden, heeft ook de behoefte aan beter steun biedende stoelen. En die zijn bij de A4 S line bekleed met leer of een combinatie van leer en Alcantara. En het oog voor detail blijkt uit de keuze voor een zwart of zilverkleurig stiksel. Dorpellijsten, zwarte hemelbekleding en sierlijsten van geborsteld aluminium horen er voor een meerprijs variërend van 6.141 tot 7.200 euro ook bij.
 
Wie het allemaal nog niet wild genoeg vindt, kan opteren voor het S line exterieurpakket met andere bumpers, onder meer met een diffusor in de achterbumper en specifieke skirts in de carrosseriekleur. De hele plastic handel kost 2.902 euro en 2.548 euro als het tegelijk met S line pakket voor het interieur wordt besteld.

Reacties

Meer van TopGear