We hebben weer een bijzondere potentiële aankoop voor je. Eentje die je leven kan redden. En op meer manieren dan je wellicht doorhebt. Immers, je weet dat door stress je bloeddruk omhoog gaat en je minder lang leeft. Files veroorzaken stress. Ergo: door files leef je minder lang.

Met deze Audi A8 W12 Security met blauwe lampen gaat iedereen voor je aan de kant in de file. Denk aan alle extra jaren die je met je kleinkinderen kunt doorbrengen. Bovendien is deze zwaarlijvige A8 W12 gepantserd; nog een eigenschap die je leven kan redden.

Met al die argumenten is het prijskaartje van bijna 170.000 euro ineens heel schappelijk. De kilometerstand is slechts 13.980 en de Audi A8 W12 Security is bij uitstek de duurste A8 die je kunt kopen. Zelfs na negen jaar nog. Zei er iemand waardevast? De verkoopargumenten vliegen je om de oren.

De Audi A8 W12 Security is uiteraard een verlengde versie met toffe opties als een koelbox en een Bose-audiosysteem. Mocht je dus toch een keer in de file willen staan, dan is dat alsnog prima vertoeven. Wil je langer en gelukkiger leven, koop (mirror) dan deze dikke Audi A8. Doe het voor die toffe zwaailichten.

Reacties

  • Carel heeft op 17 februari 2017 geschreven:

    Wel een erg beetje duur, 9 jaar oud en een vraagprijs van 170.000 en de km-teller is waarschijnlijk teruggedraaid (14.000 km in 9 jaar, wel heel erg weinig).

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear