Nee, dit keer geen dikke Ferrari of een Brabus met 800 pk bij Domeinen, maar een verloederde Audi A8 waar wij te allen tijde met een grote boog omheen zouden lopen. Wat ons fascineerde is dat de neus van deze Audi A8 zo hoog in de lucht stond. Wie weleens aan auto’s sleutelt, weet weet waarschijnlijk binnen één seconde de oorzaak te noemen, maar dan zou je het wel fout hebben.

Normaal als een auto met zijn neusje in de lucht staat, dan betekent dat vaak dat de motor ontbreekt. Geef toe: dat was ook jouw eerste gedachte. Zo’n blok met alle accessoires weegt nogal wat en als dat gewicht ontbreekt, worden de veren minder samengedrukt. Maar nee, de V8-motor bij deze Audi A8 is gewoon nog aanwezig.

De Audi A8 koop je bij Domeinen

Waarom de Audi A8 zo raar op z’n pootjes staat, is niet bekend. Bij een lek in de luchtvering, zakt ie juist met z’n bumper naar het asfalt. Het kan zijn dat de controlemodule van de luchtvering stuk is – als ie überhaupt luchtvering heeft. Twijfelachtige tuning lijkt ons sterk, maar je weet het niet. Je zult een bod bij Domeinen moeten doen om erachter te komen. Wij raden het af.

Reacties

  • Daniel heeft op 30 december 2022 geschreven:

    Dit kan een bijzondere vorm van autotuning genaamd: “Azeri Avtoslar” uit Azerbeidzjan zijn, waarbij ze de autos achter verlagen en voor verhogen en gestoorde slingerende capriolen uithalen en op 2 wielen rijden etc. Meestal doen ze dit met oude ladas op video’s. Zoek maar op op youtube.

    Reageer
  • Vincent heeft op 28 december 2022 geschreven:

    Ze zijn vergeten het lijk uit de kofferbak te halen.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)